muck dizisi izle

18 Aralık 2010 Cumartesi

Doktorlar'ın Senaristleri Değişiyor!

Doktorlar'ın yeniden ekrana dönüşünü kimi eleştirdi, kimi sevinçle karşıladı.

Eski kadrodan dört oyuncunun da yer aldığı yeni bir ekiple izleyici karşısına geçen Doktorlar, ilk iki bölümüyle beklenen ratingi alamayınca eleştiri oklarına maruz kalmaya başladı.


Senaristler Değişiyor
Show Tv ve izleyiciden gelen talepler üzerine Doktorlar'a yeniden hayat veren Medyapım, dizinin ilk iki bölümüyle düşük ratingler getirmesinden sonra harekete geçti. Dizide Ela karakterinin çok sert gösterildiğini düşünen yapımcı firma, senaristleri değiştirme kararı aldı. Doktorlar'ın senaryoyu iyileştirmeye yönelik yaptığı bu değişiklik sonrasında bakalım durumda bir değişiklik olacak mı? Geçtiğimiz dönemde Ela karakterini canlandıran Yasemin Ergene'nin, özel nedenlerden dolayı oyunculuk yapmama kararı alması üzerine, Ela'yı genç yeteneklerden Leyla Göksun canlandırımaya başladı.




İzleyici Eski Kadroyu İstiyor
İlk dönemde, çoğu kişi tarafından tanınmayan bir ekiple izleyici karşısına geçen Doktorlar, her oyuncunun günden güne büyüyen ayrı fan gruplarının oluştuğu bir dizi haline gelmiş ve üç sezon boyunca başarıyla yayın hayatına devam etmişti. İzleyici, yeni döneminde eski kadroyu bir arada görmek istiyor, bu yüzden de diziye biraz tepkili. Bazı eleştirmenler ise ilk iki bölümünde düşük rating aldı diye Doktorlar'ı hedefine oturtmuş durumda. Şöyle düşünmekte fayda var. Yine eski kadroyu ekranda görmek istiyoruz ama geçmiş yayın döneminde harikalar yaratan bir yapımı, kadrosunda yenilik oldu diye eleştirmek bu kadar kolay mı? Eski kadroda yer alan oyuncular bu diziyle belli bir üne kavuşmuşken, yeni isimlere hiç şans vermeden yapılan eleştiriler bu yapıma emeği geçen insanlara karşı haksızlık değil mi?

Görüldüğü kadarıyla Doktorlar yeni yeni demlenmeye başlıyor. Ela-Levent ve Zenan-Suat aşkından sonra Gülümsün-Ozan ve Direnç-Kaan aşkının da fanatikleri oluşmaya başladı. Zamanla yeni birliktelikler ve yeni hikayeler de kendisini kabul ettirecek gibi görünüyor. Doktorlar, aslında öyle kolay harcanacak bir proje değil. Yeni dönem için bu kadar çaba sarfedilmiş, ışığından sesine kadar en iyisinin kullanılmasına özen gösterilip, yüksek meblağlarla baştan bir plato kurulmuşken, kalemlerle bu kadar kolay harcanmamalı da çünkü bahsi geçen dizi, başka ülkelerde denendiğinde yüze göze bulaştırılmış ancak Türkiye'de bir döneme damgasını vurmuş bir dizidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder