muck dizisi izle

18 Ocak 2011 Salı

Doktorlar Şaşırttı

Doktorlar'ın dün akşam yayınlanan bölümünde çok önemli bir konu işlendi. Organ bağışı... Yayınlandığı dönemde organ bağışının artmasında etkin rol oynayan Doktorlar'ın, dün akşamki bölümünde farklı bir hikaye işlendi. Bir yanda hayatına son vermek isteyen bir mahkum, diğer yanda beyin ölümü gerçekleşmiş bir hasta ve vicdanıyla aklı arasında kalan doktorlar...


Tecavüz suçundan hapse mahkum edilen hasta, cezaevine döndüğünde öldürüleceğinden emin olduğu için hastanede hayatına son vermek istiyor. Ela, adamın bu isteğine dolaylı yollardan yardımcı oluyor çünkü hastanede organ nakli bekleyen ve çok az vakti kalan bir çocuk yatıyor. Ela ve Zenan bu durum karşısında vicdanlarıyla mantıkları arasında kaldılar. Ela, adama intihar yöntemini apaçık söyledi, Zenan ameliyathane basıp neşter bıraktırdı... Tam da bölüm nereye gidiyor derken, akıllıca bir manevrayla Doktorlarımız sorunların üstesinden geldi.

Dramatik ve "ben olsaydım...?" diyebileceğimiz bir bölümdü. Kısa süre önce senarist değişikliği yaşayan Doktorlar'ın son bölümü akıllarda kalacağa benziyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder